Voor 12:00 besteld, dezelfde werkdag verzondenGratis verzending vanaf 60 kilo totaal gewichtMarketing ondersteuning met sfeerbeelden in media boxSnel bestelproces. Het magazijn gaat direct aan de slag

De reseller shop is vernieuwd. Het resetten van je wachtwoord is nodig om in te kunnen loggen op een bestaand account.

post-thumbnail

Al 140 jaar gaan wij voor goud

Wij vieren dit jaar ons 140-jarig bestaan! Om dit jubileum in stijl te vieren, introduceren wij de Golden Tickets. Tien stuks, in totaal. Deze tien Golden Tickets zitten verstopt in de gouden zakken met Luxe Mix pepernoten. De gelukkige winnaars van de felbegeerde Golden Tickets krijgen een unieke rondleiding in onze nieuwe chocoladefabriek én worden getrakteerd op een jaar lang gratis pepernoten. Wie zoet is krijgt lekkers…

In 1880 bedacht Jan van Delft de pepernoot zoals wij ‘m kennen: het kleinste en bovendien het meest gegeten koekje met de langste geschiedenis ter wereld. Met zijn vooruitstrevende blik investeerde Van Delft al gauw in één van de eerste lopende-bandovens. Zo ontstond de enige echte pepernoot: een kruidig, knapperig bolletje met platte onderkant.

Sindsdien neemt de ongekende populariteit van de pepernoot alleen maar toe: in de afgelopen 5 jaar opende Van Delft door heel Nederland speciale pepernotenwinkels waar een assortiment van maar liefst 60 smaken luxe (met name) chocolade kruidnoten worden verkocht met bijzondere smaken als karamel-zeezout, truffel-kaneel en extra cacao Belgische chocolade… en de grote publieksfavoriet de stroopwafel chocolade kruidnoot.

Waar het succes van de speciale chocoladepepernoten vandaan komt? Van Delft-directeur Oscar de Lange: “We zien een groeiende behoefte aan authenticiteit en gezelligheid. Daar worden de aromatische geur en smaak van pepernoten dan al gauw mee geassocieerd. We merken daarnaast dat mensen dol zijn op de winkelervaring die we bieden, met de overmatig ruime keuze van 60 heerlijke verrassende maken, met enthousiast vriendelijk personeel, de rijke historie van het oudste koekje ter wereld en van het bedrijf Van Delft, de prachtige geschenk dozen waardoor het een genot om het als cadeau te geven en te krijgen en tenslotte de mogelijkheid tot het proeven van de vele smaakjes”.

Ondertussen wordt er bij ons niet stilgestaan en is flink in de toekomst geïnvesteerd. Het resultaat: een spiksplinternieuwe chocoladefabriek met een gigantische chocolade-installatie, de grootste in heel Europa. Het proces van chocolateren is een knap staaltje kunst. De nieuwe chocoladefabriek is dan ook een mijlpaal in de rijke geschiedenis van Van Delft. Dankzij innovatieve technologieën produceert de nieuwe chocoladefabriek in Harderwijk op verbluffende wijze chocolade van topkwaliteit voor onze beroemde Van Delft-pepernoten. Niet alleen aan de smaak, maar ook aan het milieu is gedacht: met de nieuwe productie-aanpak bespaart Van Delft 2.500 vrachtwagenritten aan uitstoot op jaarbasis.

Dit jaar rolt ook de 140-miljardste pepernoot bij ons van de band. Dat is samen met het 140-jarige bestaan van het bedrijf en de nieuwe chocoladefabriek genoeg reden voor een feestje. De gelukkige winnaars die de tien felbegeerde Golden Tickets uit een gouden zak pepernoten tevoorschijn halen, worden ieder getrakteerd op een unieke rondleiding door de bijzondere chocolade- en pepernotenfabriek en kunnen bovendien een jaar lang op gratis pepernoten rekenen*.

*Voor meer informatie en de voorwaarden neem contact op met de Van Delft klantenservice: klantenservice@pepernotenfabriek.nl